Kylling med carry
Sådan gør du
1 Tænd ovnen på 200 grader.
2 Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
3 Rist baconen på panden i 3 minutter.
4 Tilsæt forårsløg og vend det med baconen i 1 minut. Tag panden fra varmen og vend kyllingekødet med bacon og forårsløg.
5 Rør alle ingredienserne sammen til tærtefyldet.
6 Beklæd en tærteform med den færdige dej. Fordel kylling, bacon og forårsløg i tærten og hæld fyldet over. Bag tærten i ovnen i 40 minutter.
7 Skyl og rens porrerne og snit dem fint i lange strimler. Friter porrestrimlerne i lidt olie i et par minutter og server dem med lun kyllingetærte.
4 Kuverter
Mængde | Ingrediens |
150 g | kyllingekød (kogt eller stegt) |
1 bdt. | forårsløg |
75 g | bacon i tern |
1 rulle | tærtedej |
3 | æg |
1/2 dl | cremefraiche |
50 g | neutral flødeost |
1 dl | mælk |
1 spsk. | karry |
1 dl | reven emmentaler |
| salt og peber |
2 | porrer |
| sesamolie |
Relaterede opskrifter
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar