torsdag den 20. marts 2014

Kylling

Kylling med carry

Sådan gør du

1 Tænd ovnen på 200 grader.
 
2 Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
 
3 Rist baconen på panden i 3 minutter.
 
4 Tilsæt forårsløg og vend det med baconen i 1 minut. Tag panden fra varmen og vend kyllingekødet med bacon og forårsløg.
 
5 Rør alle ingredienserne sammen til tærtefyldet.
 
6 Beklæd en tærteform med den færdige dej. Fordel kylling, bacon og forårsløg i tærten og hæld fyldet over. Bag tærten i ovnen i 40 minutter.
 
7 Skyl og rens porrerne og snit dem fint i lange strimler. Friter porrestrimlerne i lidt olie i et par minutter og server dem med lun kyllingetærte. 

4 Kuverter
 
MængdeIngrediens
150 gkyllingekød (kogt eller stegt)
1 bdt. forårsløg
75 gbacon i tern
1 rulle tærtedej
3 æg
1/2 dlcremefraiche
50 gneutral flødeost
1 dlmælk
1 spsk.karry
1 dl reven emmentaler

salt og peber
2porrer

sesamolie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar